Info

PratenOnline is aangetoond effectief bij depressieve jongeren
De chatbehandeling op Pratenonline.nl is effectief in het verminderen van depressieve klachten bij jongeren. Dat blijkt uit door het Trimbos-instituut uitgevoerd onderzoek. (Bron Trimbos nieuws 28-8-2012)

PratenOnline.nl is een website voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar. Je hoeft je niet zwaar down of depressief te voelen, of super angstig en gespannen, om op deze website terecht te komen, maar als je het wel bent, dan kunnen wij je misschien helpen met een online-chat. Of misschien ken jij wel mensen in je omgeving waarvan jij denkt dat ze iets aan onze site kunnen hebben?


We gaan niet eindeloos ouwehoeren, maar we gaan simpel kijken hoe we jouw problemen kunnen verlichten. En dat doen we door samen met jou naar oplossingen te zoeken, en naar je te luisteren via de chat.

Als je er achter bent gekomen dat je behoorlijk angstig en gespannen bent, of zwaar down en depressief, denk dan niet dat je een complete loser bent. Heel veel mensen hebben last van dit soort gevoelens, maar hoe meer je ze verstopt, hoe zwaarder die rugzak wordt. Praten helpt! Chat die nare gevoelens je rugzak uit.